Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Utilaje - piese - consumabile

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (300)

Modul Stand pentru masa de croit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

92437 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pretul afisat nu contine costul de transport de la furnizorul extern pana in Romania.  Acesta se calculeaza si se plateste separat in functie de numarul de module cosndate. Termen de livrare aprox 7 zile de la data platii. Caracteristici principale:   Perfect pentru construirea meselor de taiere, de service si de asamblare.
Setul este format din suport, traverse alungite si triunghiulare, care fac posibila instalarea urmatorului metru de masa. Setul este format si din suruburi de montare.
Standurile pot fi montate pentru a face masa de orice lungime (multiplu de 1 m) si latimea nu mai mica de 170 cm (masura standului de otel).
Masa superioara trebuie sa fie mai lata de 170 cm.
La comanda, este necesar sa retineti ca primul suport este plasat in pozitia zero, prin urmare, atunci cand este nevoie de a face, de exemplu, o constructie de 6 metri, atunci trebuie comandate 7 bucati (de fiecare data o bucata mai mult decat lungimea in metri).
Standul este fabricat din otel, reglarea inaltimii este de 88-95 cm, fiind posibila si instalarea unui raft inferior cu latimea de 162 cm. Este lacuit cu pulbere argintie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura