Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Utilaje - piese - consumabile

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (300)

Pistol de etichetat Texi 75F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici principale:
Pistol de etichetare pentru fixarea etichetelor cu stifturi fine de etichetare. Cu un ac mai subtire pentru tesaturi delicate. Foarte solid, confortabil si sigur. Prevazut cu protectie ac.
Pistolul poate fi utilizat pentru fixarea etichetelor pe haine, pantofi, jucarii, sepci, manusi (cu ajutorul pistolului de etichetare) precum si pe ochelari, bijuterii, genti, valize, imbinarea produselor in perechi (etichetare manuala).
In functie de tipul de material, este posibila utilizarea versiunii standard sau fine.
Acele pentru pistolul de etichetare disponibile in calitate Premium si Regular sunt ace universale care pot fi folosite si pentru alte pistoale de etichetare, cum ar fi HAJO, DENNISON, SYSTEM 75, SYSTEM 120.
Ace de eticheta disponibile in culoare neutra si neagra. Disponibil in grosime standard si fina cu 75 de bucati per banda in diverse lungimi in functie de nevoile dumneavoastra. Stifturile de etichetare sunt universale, de aceea pot fi folosite cu alte marci de pistoale de etichetare.
Stifturile de eticheta securizate (Loop lock) pentru etichetarea manuala sunt disponibile in dimensiunea de 130 mm si dimensiunea de 230 mm, culoare neutra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura