Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Utilaje - piese - consumabile

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (293)

Masina de cusut liniara Jack A4F-D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3049 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici principale:   Cel mai recent model de masina de cusut profesionala.
O noutate este un sistem suplimentar de reglare a inaltimii de ridicare a piciorului presor in intervalul de la 0 la 13 mm. Va permite sa reglati inaltimea automata a piciorului presor in functie de grosimea tesaturilor cusute. Acest lucru face mult mai usoara manevrarea materialului sub piciorusul presor.
Pentru materiale usoare si medii
Reglarea lungimii cusaturii: pana la 5 mm
Reglarea latimii cusaturii: n/a
Tip de transport: inferior
Ridicator piciorus presor: automat | manual
Inaltimea maxima de ridicare a piciorului presor: 0 mm - 13 mm
Viteza maxima de coasere: 5500 r.p.m.
Tip de lubrifiere: centrala, carter
Sistem cu ace | grosimi recomandate: 16x231 (DBx1) | Nm 75 la 110 (11 - 18)
Iluminat campul de lucru cu LED
Tip de motor Servo AC incorporat in cap
Alimentare: 230V
Putere 550W
Masina este proiectata pentru croitorie usoara si medie, este o masina completa gata de functionare.
JACK A4F este echipata cu o serie de functii automate (taierea firului, pozitionarea acului, pornirea si sfarsitul programate, ridicare automata a piciorusului, sistem electronic de tensionare a firului), care imbunatatesc semnificativ confortul de utilizare si ofera conditii optime pentru lucrul la un nivel ridicat
In comparatie cu alte masini automate de cusut, este echipata suplimentar cu un motor pas cu pas care controleaza lungimea cusaturii, ceea ce va permite sa determinati electronic lungimea cu o precizie de 0,1 mm! Mufa A4F are si functia de programare a sectiunii de cusaturi, care va permite sa obtineti cusaturi eficiente. Are capacitatea de a-si aminti modele de cusut, care pot fi configurate individual de pe panou. Cusaturile realizate de Jack A4F sunt, de asemenea, modele intarite, imbunatatind semnificativ rezistenta cusaturii - aplicatia sugerata este, de exemplu, coaserea tesaturilor tehnice expuse la incarcaturi mari de cusaturi - coaserea panzei, corturi, imbracaminte tehnica sau de lucru.
Masina de cusut are in cap un servomotor (sistem Direct Drive) pentru economisirea energiei, care asigura o functionare silentioasa si fiabila, iar designul sau modern permite o mai buna ventilatie a motorului, ceea ce se traduce printr-o durata de viata mai lunga a masinii. Masina  are, de asemenea, o structura imbunatatita a sistemului de transport si de prindere a materialului, care ofera o gama mai mare a materialelor ce pot fi cusute.

Pretul de pe site este pentru masina noua nemontata si livrare prin curier. (cost curier fara Km suplimentari = 120 lei)
Pret pentru masina montata = 3100 LEI CU TVA INCLUS
Trimite mesaj
Din Gura in Gura