Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Utilaje - piese - consumabile

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (299)

Bandzic Rexel R1150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Bandzic Rexel R1150

Bandzicul cu banda Rexel R1150 este un echipament usor de utilizat si cu o productivitate ridicata . Efectueaza taieri precise ale materialelor textile (bumbac, tesaturi tricotate, tesaturi sintetice, captuseala etc.).

Straturile multiple de tesaturi pot fi taiate cu Rexel R1150 (grosime pana la 300 mm, unele captuseli pana la 500 mm). Grosimea maxima si minima depinde de tipul materialului.  Bandzicul cu banda Rexel R1150 este prevazut cu touch screen, pentru un control eficient al comenzilor de lucru. Este foarte usor de manevrat fiind echipat cu un dispozitiv de slefuire a cutitului, care asigura o ascutire calitativa, cu o uzura minima a lamei. Controlul variabil al vitezei permite setarea unei viteze adecvate pentru fiecare tip de material. Rexel R1150 este echipat cu detector special si un sistem de protectie a cutitelor (protejeaza lama impotriva  iesirii accidentale din locas).  

Masina este echipata cu o lampa cu comutator separat, la fel ca si cu un dispozitiv de oprire mecanica a benzii, sporind astfel siguranta utilizarii ei.

Suflanta genereaza un flux de aer sub material, ceea ce permite manevrarea lui mai usoara. Canalele de aer furnizeaza fluxul de aer numai la partea in care se afla materialul, evitand astfel adunarea de praf si scame in canalele de aer.

Modelul poate fi echipat optional si cu dispozitiv de aspirare a scamelor, prafului si resturilor mici de material. de asemenea poate fi echipat si cu dispozitiv de masurare PR-3, care permite taierea unghiulara a spumei, precum si o taierea precisa a calupului de material.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura